Pages

02 February 2009

Kereta Idaman II


Saper tau ape jenis kereta kat atas tu? Macam cun jer.. Comel pun comel. Luas pun luas.. 7 seaters. Hish.. berapa agak nye harga kereta tu eh..? Best la. Tak jadi lah minat kat CT. Luar je nampak cantik, tapi dalam kureng kualiti. Huhuhu.

5 comments:

Anonymous said...

macam pernah napak je van ni...tapi kat mana ye? Kawan aku ada beli...baru je dalam 2 minggu. Kawan aku kata kualiti dan performace memang bagus dan jimat minyak. Memang berbaloi...kalau berminat boleh hubungi Ridzwan Mohamad 019-3962319 untuk pandu uji.

pelawat said...

Ye ke?Aku pun macam ada minat nak beli..nampak menarik tu..Sue,pasal apa gambo itam putih???Apa kaler dia..tunjukla betul2...macam SEGAN je...ko dah rasa naik ke untuk uji pandu kete ni?

Mami-sue said...

Anonymous: Oleh kerana ekonomi dunia tak menentu sekarang ni, simpan aje la niat nak sambar van tu. Silap2 tukar used car lain adalah.. bayor cash, takder utang2. huhuhu

pelawat: Aku lom rasa naik lagi la. Owner keta tu tak pelawa aku naik pun. Eksen sungguh depa. Nanti la, bila free aku masukkan gambar yang ada kaler pulak..

Anonymous said...

kalau dah kenal owner dia...mintak je la tumpang...nak feel van tu...owner dia mesti tak pelawa sebab nanti orang kata nak eksyen van baru lak...hehehe...

MejikKL3 said...

tu bukan mazda5 ke?