Pages

06 February 2009

Selamat bercuti


Selamat bercuti kepada semua. Penuhi masa lapang anda dengan aktiviti yang berfaedah. Jangan merempit dan jauhi diri anda dari najis dadah. Pesanan ikhlas dari manager mami-sue.blogspot.com.

Gambar cute girl kat atas ni adalah anak buah aku. Nama Putri Humairah.. Suka sgt aku tgk gambar ni.. nampak innocent jer... Okaylah yer. Nak balik dulu. Cambiasa la. Aktiviti aku dihari Jumaat yang mulia.. tak lain tak bukan.. mengemas. huhuhu

3 comments:

kavinesh said...

budak ni ke yang kak sue cite tadi yg rapat ngan nadirah tu........

Sue said...

ops.. bukan. yg tu kat muar. nama memang sama. humairah. tapi org lain2. yg nih, sombong sket. tak kawan ngan orang lain. dia cuma nak ngan mak dia, adik badik ngan atok dia jer...

pemerhati said...

Hehe..iye betul,betul tu...(cakap stail upin n ipin) korang belum tengok time dia jeling tu...aduhai...jelingan kaw kaw punya..tp sib baik rupa tu maintain je comel..hihi..