Pages

08 June 2009

Khas buat Tepung Dedak

Credit tu azlanezahar.blogspot.com


First of all, mintak maaf banyak² sebab gagal menghadirkan diri ke majlis perkahwinan TD di Ipoh. Clash dengan My Best Friend Wedding di Putrajaya. Walaubagaimanapun saya bangga kerana berjaya menjadi orang ke-1 yang memberinya hadiah di opis ni.. hins..hins.. ke dah ada orang lain yg bagi, tapi TD sorok bawah meja?? Tak pasti la pulak.. hehe

Semoga perkahwinan ini mendapat keredhaan Allah SWT dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Semoga dikurniakan anak² yang comel.. Amin!


TD=tepung Dedak

1 comment:

azlanezahar76 said...

weee... amik gambar kat blog aku.....