Pages

04 March 2009

Gelagat anak-anakku

Dah ada 2 orang hero dan sorang puteri, menjadikan rumah kami meriah, kecoh, havoc, sepah dan yang sewaktu dengannya. Dah kul 12.00 malam pun, jiran belakang rumah boleh dengar suara budak2 ni bermain. Tu tak termasuk suara mak & bapak diorang yg high-note bila marah kan budak2 ni sebab takmo tidor.. hehehe. Mintak mahap ye Pak Rano. Mengganggu ketenangan malam pakcik jer...

Apapun, kami tetap bersyukur ke hadrat Allah kerana dikurniakan anak2 yang sihat dan aktif. Kami juga memohon agar diberikan sifat sabar yang tinggi dalam membesarkan anak2 kami. Jadikanlah anak2 kami insan yang berguna dan sebagai anak yang soleh/ah. Semoga mereka berjaya di dunia dan di akhirat. Amin!


Tembak Mummy! POM!! POM!!! Aksi inspektor Gaban..


Nadhirah selalu jadi mangsa buli adik2 beliau. Kadang2 dengan Danial sekali dok kudakan dia.. Terjerit2 lah makcik tu mintak tolong.



See...? Tengok betul2, kat mana kaki Danial? Kat pipi Danish tu.. Haish!!! Part ni yg Mummy tak tahan. Pakat kena hanger la nih.. huhu. Kijam ke?



Kita suruh pose paling comel, Danial boleh pose TIDO pulak.. sabar je lal!!


Danish yang sememangnya manja dengan Nadhirah.


"Untuk semua yang rindukan Danial, esp Maklong di Country Homes. Tataplah gambar ni puas2 yer! Jgn lupa besday Danial 11hb Mac nih." Danial.


3 comments:

BCH said...

gelagat anak2 cdek..boleh dah join ngn upin & ipin..
tengok aksi Danial,maklong dia dh dpt ilham nak bagi hdiah apa bzday nanti..tungguuuuu...!!!!!!

pemerhati said...

Kesian kat kakak Nadhirah..dah jadi mangsa buli..Danial oh danial..mata pejampun yg lain anggota boleh jalan..sempat lg tu nak kenakan Danish..hehe.lawak tul hero2 upin dan ipin ni.

Sue said...

anak2 sidek lagi adventure dari upin dan ipin.. hehe.