Pages

20 January 2009

Salam Ceria


Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi Daddy beransur pulih. Nasib baik tak kena tahan di hospital. Cuma masuk air satu botol, pastu dah boleh balik. Semoga platlet Daddy akan terus membiak dan berkembang.. :P

Tengok la gambar kat atas tu. Tak senonoh betul. Mentang2 dah sihat. Mcm2 gaya posing dibuat. Mekasih yer pihak spital, benarkan kitorang berposing kat bilik kecemasan dan rawatan.. hehehe.

3 comments:

pemerhati said...

Amboi pasangan bhgia ni,smpt lg posing sambil korek idung..kira ok la tu..yg penting sakit2 pun leh hepi n ceria..Nmpk gaya lenkali sbelum tiba wedding anniversry lg sminggu tu kenala cari UBAT KEBAL siap2 buat lawan sgla penyakit.
Apa susah,nk buat jampi bolehla jumpa MBAK MIAH takpun kalau nak penawar bolehla jumpa ngn ustaz AMIRUL...Hehe.
Anyway,rasanya msh tak trlambt lg nak ucpkan Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan yg ke 7 tahun..moga berkekalan hingga akhir hayat dan bahagia selalu hendaknya... :-)

Sue said...

hik..hik.. terima kasih daun keladi. Esok (21hb) jangan lupa wish lagi...

HazlisaNoor said...

alhamdulillah