Pages

03 May 2012

Hadiah Sempena Hari Ibu

 

Sempena hari ibu yang akan datang ni, aku telah menghadiahkan diri sendiri sebuah blender seperti di bawah..

image
Oh. Sila jangan percaya harga yang tertera. Sebenarnya cuma RM86 aje. Ntah ape hal tiba2 hari ni dia jadi hampir 2 ribu. Gila. Btw gambar tu aku captured dari web SenHeng sendiri.

Bukan hadiah pun sebenarnya. Beli sebab pengisar bahan kering (mil) dah rosak. Yang lama brand Panasonic, dah umor 8 tahun. Getah pemutar bahagian bawah tu dah haus. Logik la kan… usia dah lanjut.

 

Tu je nak citer. Orang lain letak gambar henbeg ribu-ribu, aku letak gambo blender RM86. Ko hado?

3 comments:

DlovelyMuffin Bakery said...

sama la ..aku pun baru tukar sbb dah haus kat pemutar...blender aku tu pula hadiah masa kawin dulu genap 8 tahun..gak..so last2 aku g beli kat sengheng...tp aku syg lagi blender lama ingat nak g hantar tukar balik kat suplier..leh wat spare...

DrSinga said...

gila kentang kalau blender rm1999!!

Mami-Sue said...

kalo ada, konfem masuk display cabinet. hehehe..